Kes punggung???!!

Sunday, July 6, 2008




smekom...dalam beberapa minggu kebelakangan nih...Malaysia gempar dgn kes "sumbat punggung" anwar ibrahim...hehehe...nafsu kuda anwar nih yek....btw...satu isu yg tak kurang gemparnyer ialah kes Najib ngan isterinyer yg terlibat ngan kes model monggolia Altantuya saaribuu....dua dua mamat nih(anwar ngan najib) mati mati tak mengaku.....biasela....tapi yg jadi persoalan nye knape semua nih berlaku mase ini...time time politik tak stabil..minyak naik...rakyat marah...tak leh la gitu kan.....anwar kate die kene fitnah..najib pun cakap gitu...rase nyer anwar takut najib jd PM kot..anwar kalo die rase yg die tuh nak sgt jadi PM ....tunggu lah next election weh..knape nak rampas kerajaan mase sekarang...rakyat dah pilih BN ntuk memerintah...so tunggu jelah next time...mungkin die rase ini jer mase pembangkang kuat so die take a chance lah...nnt penbangkang dah lemah takde harapan la pulak...nih jelas nampak ke rakusan anwar nih...tak sabar sabar...kalau ingat PKR ngan pembangkang nih kuat sgt...tunggu jela mase election nnt...kalo die rampas kerajaan mase sekarang nih(konon nyer bulan 9 nanti) nih jelas sebenarnyer die dah memcuri hak rakyat...election baru nih rakyat dah pleh BN die nak rampas rampas pulak..tak puas ati aku.....Najib pulak satu...kalo betul die nih ade affair ngan minah Monggol...jgn la bomb....buat ape yg sepatut nyer lebih baik.....
saya sokong sgt mufti perlu supaya suruh mereke nih ntuk buat sumpah secara terbuka ....kalo tak buat salah kenapa nak takut pulak kan......biar buat live...semua channel siarkan...tak pasal pasal ade yg kene panah petir nanti...hehehe....

1 comments:

Anonymous August 24, 2008 at 8:07 PM  

bro,jgn pikir sampai camtu skali la..
bro agame ape ek?islam kan?kalu sumpah2 ni,senang sgt la penjenayah..
smpai kat tmpat saye,kaum len da wat2 maen bnde ni..kate ape la islam ni,ske sumpah2..
agame sumpah2 ke?bro pikir ek,kalau sy bunuh bro ke,rogol adek bro ke,bleh ke sy g sumpah laknat ni?sumpah yg sy x ngaku buat?ape prasan bro time tu?
orang zaman skrng bro,mcm2 snggup buat..Allah tu pon pndang bwh.cume tu je la sy nak suh bro pikir,jgn wat maen2 ngan sumpah ni..bkan mslh takut kbenaran atau x..
kebenaran tu pasti datang,tp ikut khendak Tuhan la kan..